Başlangıç ve Bitiş Tarihi
06.01.2020- 06.01.2020
Başlangıç ve Bitiş Saati
12:01- 12:01
Yer / Adres :
Web Adresi :
E-posta Adresi :
İlgili Kişi :
2019-2020 Güz Dönemi Gıda Mühendisliği Dönem Sonu Seminer Programı

Saat

Öğrenci Adı-Soyadı

Sunum başlığı

Danışman

16.01.2020

09.45-10.15

Emrah Kılıç

Lignoselülözik Materyallerden Biyoetanol Üretimi

Doç Dr. Aysun Şener

10.15-10.45

Esra Ereli

Fermente Bir İçecek Kefir: Üretim Yöntemleri ve Fonksiyonel Özellikleri

Prof. Dr. Haşim Kelebek

11.00-11.30

Gonca Şahin

Tahıl ve Tahıl Ürünlerinde Bulunabilen Ağır Metaller ve Mevzuattaki Limitleri

Dr. Öğr. Üyesi Murat Reis Akkaya

11.30-12.00

Zeynep Küreç

Beslenmede Tahıl Ürünlerinin Yeri ve Zenginleştirilmiş Tahıl Ürünleri

Dr. Öğr. Üyesi Murat Reis Akkaya

Öğle Arası

13.15-13.45

Gökhan Aygün

İzomaltooligosakkaritlerin Üretimi ve Gıda Sanayinde Kullanım Olanakları

Prof. Dr. Osman Kola

13.45-14.15

Türkan Uzlaşır

Trend Kombucha Çayı: Üretimi, Kimyasal Kompozisyonu, Antioksidan Özellikleri ve Sağlık Üzerine Etkileri

Prof. Dr. Haşim Kelebek

14.30-15.00

Enise Betül Bolat

Tek Aşamalı Üretim Tekniği ile Enzim Modifiye Peynir Üretimi

Doç. Dr. Zafer Erbay

15.00-15.30

Ebru Yılmaz

Ultrases İşleminin Enzim Modifiye Peynir Üretiminde Uygulanması ve Üretim Optimizasyonu

Doç. Dr. Zafer Erbay

17.01.2020

09.45-10.15

Umut Cengiz

Rebaudioside A'nın Farklı pH Değerlerindeki Çözünürlüğünün Belirlenmesi

Dr. Öğr. Üyesi Ali Emrah Çetin

10.15-10.45

Pelin Salum Erbay

Proteinle Oluşturulmuş Su İçinde Yağ Emülsiyonlarının Kararlılıklarına Etkileyen Faktörler

Dr. Öğr. Üyesi Levent Yurdaer Aydemir

11.00-11.30

Özge Aksay

Fenolik Bileşiklerin Fonksiyonel ve Antimikrobiyal Özellikleri

Prof. Dr. Haşim Kelebek

11.30-12.00

Ceren İlğaz

Bitki Kaynaklı Metabolitlerin Direnç Modifiye Edici Ajan Olarak Kullanımı

Prof. Dr. Haşim Kelebek

Öğle Arası

13.15-13.45

Fatma Gizem Akçakaya

Gıda Endüstrisinde Kullanılan Enzimler

Dr. Öğr. Üyesi Levent Yurdaer Aydemir

13.45-14.15

Onur Sevindik

Gıda Ürünlerinin Taklit, Tağşiş ve Coğrafi Köken Analizlerinde Yenilikçi Bir Yaklaşım: Kararlı İzotop Analizi

Prof. Dr. Haşim Kelebek

14.30-15.00

Burak Yıldırım

Fonksiyonel Gıdalar

Dr. Öğr. Üyesi Levent Yurdaer Aydemir


İndirmek için tıklayınız.